Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 28. august 2010, 08:49


Jeg har nu i noget tid kunne spille uden problemer af enhver slags,
dog lige pludselig begyndte den i visse spil at vise vertikale linier på skærmen, første gang kun som en "advarsel" men hvis man ikke fik afsluttet spillet inden næste omgang, crasher computeren... :(

Det har nu bredt sig til at være i alle spil, men ikke efter et specifikt stykke tid!

Jeg har ikke kunne finde nogen fejl med hhv. Furmark, og har ledt overalt for at finde en forklaring...
Jeg kom frem til en mulig løsning, hvor man kunne flashe BIOS, men er ikke meget for det, især fordi at kortet ikke er ret gammelt (under 6 måneder) og dels fordi at jeg så bryder enhver garanti jeg har!

Hvad skal jeg gøre?

Intel i7 860 @ 2,8Ghz
Gigabyte P55A-UD3
Kingston 2x2Gb PC3-10600 CL9 (skiftes snart ud)
2x1Tb Samsung F1 Spinpoint 7200RPM - 32Mb Cache
Powercolor Radeon HD 5870 1Gb GDDR5 (875/1225)
Samsung SyncMaster 2233BW 1680x1050
Zalman ZM600-HP

2

lørdag, 28. august 2010, 11:30


RMA det, ud tvivl. Næsten altid fordi grafikkortet er defekt at du ser artifact som dem du beskriver. Det kan dog også være varme problemer, men når det er så nyt, tror jeg ikke støv er et problem, så send det da ind mens garantien stadig holder ;)


3

lørdag, 28. august 2010, 11:42


Ja, også min første idé, men er ret sikker på at jeg bare får kortet tilbage, med en påtale om at det intet fejler...
Det er i hvert fald hvad der skete første gang jeg oplevede noget lignende...
Der hjalp det dog at skifte bundkort, men det var næsten præcis de samme fejl som sidst!
Dengang var det største problem dog 2D i windows, og generel video afspilning...

Men som sagt, blev det løst med nyt bundkort!

Men tak for dit svar, vil lige høre om der er andre meninger før jeg beslutter mig :)

Intel i7 860 @ 2,8Ghz
Gigabyte P55A-UD3
Kingston 2x2Gb PC3-10600 CL9 (skiftes snart ud)
2x1Tb Samsung F1 Spinpoint 7200RPM - 32Mb Cache
Powercolor Radeon HD 5870 1Gb GDDR5 (875/1225)
Samsung SyncMaster 2233BW 1680x1050
Zalman ZM600-HP

4

mandag, 30. august 2010, 09:44


BUMP,
slet ingen der har nogle kommentare?
Ville gerne høre om nogle havde erfaringer med samme slags fejl?

Intel i7 860 @ 2,8Ghz
Gigabyte P55A-UD3
Kingston 2x2Gb PC3-10600 CL9 (skiftes snart ud)
2x1Tb Samsung F1 Spinpoint 7200RPM - 32Mb Cache
Powercolor Radeon HD 5870 1Gb GDDR5 (875/1225)
Samsung SyncMaster 2233BW 1680x1050
Zalman ZM600-HP

5

mandag, 30. august 2010, 10:04


umiddelbart vil jeg tro, at det enten er en koldlodning til et af dine ramklodser på GFX, men det holder så ikke helt hvis du kan køre en furmark gennem længere tid, så er det ikke der hunden er begravet.

Prøv lige at hoppe tilbage til driver 10.4 og se om ikke det løser dit problem.

Nu kan jeg ikke huske hvilket kort du havde i før, men havde du et Nvidia isat og ikke formatteret, så kan det osse være skyld i misseren.

Prøv evt. at give maskinen en tur med driversweeper

http://www.guru3d.com/category/driversweeper/

fjern alt vedr. både ATI og Nvidia, genstart og geninstaller driver og se om ikke det hjælper dig.

Bedste bud jeg lige kunne komme op med ;).

Mvh
Sam

Intel I7-5820K, MSI X99S gaming7 Polimatech Megahelem 2 Bitfenix Spectre 120mm ,Crucial 4x4GB Sport 24ooMhz DDR4 ram,Sapphire R9 290 Tri-x OC ,Crucial MX100 512GB SSD(OS), Seagate Momentus XT 500GB,2 WD 1.5TB Black Caviar, 4TB WD Red HD, Thermaltake thoughpower DPS G 1050 wattPSU,Lian-LI PC-P50R, Iiyama 26" skærm. JBL Creature III black, Win 10 64 bit.

6

mandag, 30. august 2010, 10:14


Citeret

Oprindeligt indlæg af Kayel84
Jeg har nu i noget tid kunne spille uden problemer af enhver slags,
dog lige pludselig begyndte den i visse spil at vise vertikale linier på skærmen, første gang kun som en "advarsel" men hvis man ikke fik afsluttet spillet inden næste omgang, crasher computeren... :(

Det har nu bredt sig til at være i alle spil, men ikke efter et specifikt stykke tid!

Jeg har ikke kunne finde nogen fejl med hhv. Furmark, og har ledt overalt for at finde en forklaring...
Jeg kom frem til en mulig løsning, hvor man kunne flashe BIOS, men er ikke meget for det, især fordi at kortet ikke er ret gammelt (under 6 måneder) og dels fordi at jeg så bryder enhver garanti jeg har!

Hvad skal jeg gøre?


Til at starte med så må du endelig ikke flashe kortets BIOS, det VIL spolere din garanti......

Skal lige ha det helt på det rene???? Kommer der en meddelelse eller er det bare noget du tænker, for hvis det er en meddelelse, kunne det ligne en virus.

Men hvis ikke Malwarebytes eller dit antivirus kan finde noget, så må det jo være RMA

vh. Nikolaj Weber


WeberDesigns.dk - Webdesign & Programmering

7

mandag, 30. august 2010, 10:20


Ebo:
Jeg har også først tænkt at det var en koldlodning, især fordi da jeg første gang pakkede kortet ud, stadig var flux rester på kortets bagside, så går ud fra at der har været en del fejllodninger på kortet, og de så har rettet på det, og at det er det der gør det ustabilt...

Jeg havde et PoV 8800Ultra i før, men udførte et complete nyinstall af maskinen, med total formatering, og kører lige en drivesweeper når jeg kommer hjem, og prøver med Catalyst 10.4 og giver en melding på det.

Sweet_Dane:

Citeret

Skal lige ha det helt på det rene???? Kommer der en meddelelse eller er det bare noget du tænker, for hvis det er en meddelelse, kunne det ligne en virus.


Der kommer ingen meddelser, men får bare lige pludselig efter ca. 30-60 minutters spillen, grønne vertikale striber på skærmen, hvor jeg sommetider kan nå at ctrl+alt+delete mig ud i windows og så afslutte programmet, men ellers fryser computeren, og har med SIW tjekket temperaturen, og den når ikke over 85C når jeg spiller!

Intel i7 860 @ 2,8Ghz
Gigabyte P55A-UD3
Kingston 2x2Gb PC3-10600 CL9 (skiftes snart ud)
2x1Tb Samsung F1 Spinpoint 7200RPM - 32Mb Cache
Powercolor Radeon HD 5870 1Gb GDDR5 (875/1225)
Samsung SyncMaster 2233BW 1680x1050
Zalman ZM600-HP

8

mandag, 30. august 2010, 10:25


Citeret

Oprindeligt indlæg af Kayel84
Ebo:
Jeg har også først tænkt at det var en koldlodning, især fordi da jeg første gang pakkede kortet ud, stadig var flux rester på kortets bagside, så går ud fra at der har været en del fejllodninger på kortet, og de så har rettet på det, og at det er det der gør det ustabilt...

Jeg havde et PoV 8800Ultra i før, men udførte et complete nyinstall af maskinen, med total formatering, og kører lige en drivesweeper når jeg kommer hjem, og prøver med Catalyst 10.4 og giver en melding på det.

Sweet_Dane:

Citeret

Skal lige ha det helt på det rene???? Kommer der en meddelelse eller er det bare noget du tænker, for hvis det er en meddelelse, kunne det ligne en virus.


Der kommer ingen meddelser, men får bare lige pludselig efter ca. 30-60 minutters spillen, grønne vertikale striber på skærmen, hvor jeg sommetider kan nå at ctrl+alt+delete mig ud i windows og så afslutte programmet, men ellers fryser computeren, og har med SIW tjekket temperaturen, og den når ikke over 85C når jeg spiller!


Det er i hvert fald ikke dine temps som er skyld i det, 85 grader er ca. 20 grader under hvor det begynder at blive kritisk.

Mvh
Sam

Intel I7-5820K, MSI X99S gaming7 Polimatech Megahelem 2 Bitfenix Spectre 120mm ,Crucial 4x4GB Sport 24ooMhz DDR4 ram,Sapphire R9 290 Tri-x OC ,Crucial MX100 512GB SSD(OS), Seagate Momentus XT 500GB,2 WD 1.5TB Black Caviar, 4TB WD Red HD, Thermaltake thoughpower DPS G 1050 wattPSU,Lian-LI PC-P50R, Iiyama 26" skærm. JBL Creature III black, Win 10 64 bit.

9

mandag, 30. august 2010, 10:48


Jeg er bare lidt i tvivl om programmet er godt nok...
Kender du et program foruden f.eks. furmark som kan måle GPU temp?

Intel i7 860 @ 2,8Ghz
Gigabyte P55A-UD3
Kingston 2x2Gb PC3-10600 CL9 (skiftes snart ud)
2x1Tb Samsung F1 Spinpoint 7200RPM - 32Mb Cache
Powercolor Radeon HD 5870 1Gb GDDR5 (875/1225)
Samsung SyncMaster 2233BW 1680x1050
Zalman ZM600-HP

10

mandag, 30. august 2010, 11:06


Citeret

Oprindeligt indlæg af Kayel84
Jeg er bare lidt i tvivl om programmet er godt nok...
Kender du et program foruden f.eks. furmark som kan måle GPU temp?


der er også dette program http://www.techpowerup.com/atitool/

asus P8P67 evo
16GB corsair vengeance DDR3 xmp 1600mhz
core i5 2500k @4.3GHZ- arctic freezer 13 pro
samsung 840evo SSD 250GB - samsung f3 1tb.
coolermaster 600m silent pro
msi GTX970 gaming.
AOC 24 G2460PG
steelseries siberia v2-logitech z-2300- creative sb z

11

mandag, 30. august 2010, 11:23


brud MSI afterburner, der hører kombuster med, den mpler lige som den skal og bygger på samme teknologi som furmark.

http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm

Mvh
Sam

Intel I7-5820K, MSI X99S gaming7 Polimatech Megahelem 2 Bitfenix Spectre 120mm ,Crucial 4x4GB Sport 24ooMhz DDR4 ram,Sapphire R9 290 Tri-x OC ,Crucial MX100 512GB SSD(OS), Seagate Momentus XT 500GB,2 WD 1.5TB Black Caviar, 4TB WD Red HD, Thermaltake thoughpower DPS G 1050 wattPSU,Lian-LI PC-P50R, Iiyama 26" skærm. JBL Creature III black, Win 10 64 bit.

12

mandag, 30. august 2010, 11:24


Citeret

Oprindeligt indlæg af Ebo
brug MSI afterburner, der hører kombuster med, den måler lige som den skal og bygger på samme teknologi som furmark.

http://event.msi.com/vga/afterburner/download.htm

Mvh
Sam

Intel I7-5820K, MSI X99S gaming7 Polimatech Megahelem 2 Bitfenix Spectre 120mm ,Crucial 4x4GB Sport 24ooMhz DDR4 ram,Sapphire R9 290 Tri-x OC ,Crucial MX100 512GB SSD(OS), Seagate Momentus XT 500GB,2 WD 1.5TB Black Caviar, 4TB WD Red HD, Thermaltake thoughpower DPS G 1050 wattPSU,Lian-LI PC-P50R, Iiyama 26" skærm. JBL Creature III black, Win 10 64 bit.

13

tirsdag, 31. august 2010, 06:44


jeg har prøvet at måle med MSI afterburner og Kombuster, og de er ret enstydige med furmark og SIW...
GPU bliver ca. 80-90C alt efter temp i rum, men fik til gengæld et crash da jeg kørte Kombuster første gang...

Den var blevet 91C varm ved peak, og så frøs skærmen, efter kun 13 minutters stability test!
Derudover har jeg gjort det samme efter jeg installerede Catalyst 10,4, cirka samme resultat, den crashede efter 14 minutter!

Hvad skal jeg gøre, RMA?

Intel i7 860 @ 2,8Ghz
Gigabyte P55A-UD3
Kingston 2x2Gb PC3-10600 CL9 (skiftes snart ud)
2x1Tb Samsung F1 Spinpoint 7200RPM - 32Mb Cache
Powercolor Radeon HD 5870 1Gb GDDR5 (875/1225)
Samsung SyncMaster 2233BW 1680x1050
Zalman ZM600-HP

14

tirsdag, 31. august 2010, 08:33


Det ville jeg gøre, alt andet lige, så kunne jeg forestille mig at den fejl kun bliver værre og værre, så afsted til RMA med den.

Mvh
Sam

Intel I7-5820K, MSI X99S gaming7 Polimatech Megahelem 2 Bitfenix Spectre 120mm ,Crucial 4x4GB Sport 24ooMhz DDR4 ram,Sapphire R9 290 Tri-x OC ,Crucial MX100 512GB SSD(OS), Seagate Momentus XT 500GB,2 WD 1.5TB Black Caviar, 4TB WD Red HD, Thermaltake thoughpower DPS G 1050 wattPSU,Lian-LI PC-P50R, Iiyama 26" skærm. JBL Creature III black, Win 10 64 bit.

15

tirsdag, 31. august 2010, 09:57


Er der et program jeg kan bruge til at stressteste det med, som kan give mig en udskrift over fejl og hvad fejlen skyldtes? som jeg kan sende med, når de vil genskabe eller teste fejlen!

Intel i7 860 @ 2,8Ghz
Gigabyte P55A-UD3
Kingston 2x2Gb PC3-10600 CL9 (skiftes snart ud)
2x1Tb Samsung F1 Spinpoint 7200RPM - 32Mb Cache
Powercolor Radeon HD 5870 1Gb GDDR5 (875/1225)
Samsung SyncMaster 2233BW 1680x1050
Zalman ZM600-HP

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.