Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 19. juni 2010, 15:09


Jeg skal have fundet en ny telefon til konen. Der er nogle enkelte krav som skal honoreres, og som jeg ikke helt har styr på hvor man kan få.

1. Helst nokia (det er kendt)

2. De næst kommende kalenderbegivenheder skal kunne vises på "forsiden" ala symbion telefonerne. Dvs det skal ikke kun være den næste på dagen, men de næste tre og også hvis der er kommende aftaler flere dage ud i fremtiden.

Jeg ved at dette er muligt på e-series telefonerne og 6700, men der er også nogle af de billigere s40 telefoner hvor det er muligt?

3. Den skal være rimeligt billig (under 1000kr), jeg kunne jo sagtens bare købe en 6700 som har de funktioner, men kan det ikke gøres billigere.

Hun har været vandt til at arve mine (e-series) telefoner og bruger deres funktionalitet, nu er hendes dog gået i stykker, og sidst jeg skiftede var det også på grund af en defekt så den kan hun ikke bare snuppe. E51 kan desværre ikke rigtigt købes mere, og e52 er blevet for stor....

Er der nogen der har nogen bud?

/ask

IBM t42 and IBM t23 still alive and kicking

2

lørdag, 19. juni 2010, 15:14


Hvis hun vil ha' brugt, så er N79 et godt køb, fra ny af er den en del dyre end 1000kr. og på et eller andet tidspunkt burde den så også få gratis gps navigation.
http://www.gsmarena.com/nokia_n79-2497.php


3

lørdag, 19. juni 2010, 17:29


Udemærked bud, men er størrelsen ikke i stil med e52? Jeg (hun) syntes at de er ved at være lige i overkanten store... (det er ikke nemt).

Ved du noget om hvilke telefoner der ellers har de funktionaliteter? kan man gå helt ned i 5xxx serierne?

/ask

IBM t42 and IBM t23 still alive and kicking

4

lørdag, 19. juni 2010, 17:55


Jo N79 & E52 er meget lige i størrelse, men hvis den skal være "så" lille, så måske en form for slide mobil :)
men prøv at kig på gsmarena.com og prøv deres "phone finder"


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.