Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 6. marts 2010, 21:28


Hej

Skal virkelig bruge noget hjælp.

Har lige lavet en komplet ny PC.

Gigabyte HD5 bundkort
6 GB crosair
i7 920
XFX Ati 5850

Alt kørte perfekt, fik idag med posten BF2 Bad-C lækkert fik det installeret og begyndet at spille single player, det kørte super nice, pludselig stallede spillet og jeg kunne absolut INGEN ting tilsidst RESTART den kunne jo bare været frosset.
Nu kan jeg intet, den starter op og efter den er kommet forbi opstarts billede hvor de 4 kugler bliver til et windows flag, har jeg en sort skræm med en min muse makør og en rektangel i venstre øverste hjørne der viser lidt af den blå windows velkomst skræm.
Har prøvet opstart i fejl sikret tilstand det samme, prøvet system gendannelse det samme.

Jeg prøvede så at smide mit gamle grafik kort i et XFX nvidia GTS8800 og vupti så kom jeg hele vejen og fik selvfølgelig den fejl at der var en ATI driver installeret, men jeg kom hele vejen ind i windows.
Tænkte naaa det er nok bare fordi hele systemet er ok igen, så jeg slukkede og satte ATI i igen nu har jeg så igen en sort skærm, det eneste jeg kan se er "windows start knappen" eller sort skærm, men mus kan ikke bruges ej heller tastatur.

Det var en lang en... Men for at nå til mit spørgsmål....Er det grafik kortet der er dødt eller kan det være noget andet ?

På forhånd tak

Cheers
Fumle


2

lørdag, 6. marts 2010, 21:51


hmm, ja, som du selv skriver er det jo tydeligvis dit grafikkort det er galt med..

men siden den jo viser windows iconet virker det jo.. så prøv at smid det grafikkort i som pcen virker med, fjern alle drivere fra dit "normale" grafikkort.. sæt dit normale grafikkort i igen og se om den virker nu med de drivere windows finder

\\ martin

roses are red
the screen just went blue
i'm sitting here thinking:
what the fuck did i just do?

3

lørdag, 6. marts 2010, 22:21


Ser desværre ikke ud til at have nogen effekt...Sidder PT og kigger på en helt sort skærm en gang imellem kommer der billede/ikoner på de forsvinder igen og sort skærm igen, er sQ rundt på gulvet nu.....Det er som om systemet ikke kan bestemme sig

Nu har jeg et billede og en tekst der hedder "AMD skærmdriveren stoppede med at svare og er nu genoprettet" og vupti sort skærm igen.

Nu sort skærm med bund bjælken synlig og resten sort.

Nu sort skærm med højre bund i skak tern og derefter sort skærm igen


Det var lige en 5 minutters update på dette vidunderlige nye system :dance:


4

lørdag, 6. marts 2010, 22:23


Citeret

Oprindeligt indlæg af Fumle_DK
Ser desværre ikke ud til at have nogen effekt...Sidder PT og kigger på en helt sort skærm en gang imellem kommer der billede/ikoner på de forsvinder igen og sort skærm igen, er sQ rundt på gulvet nu.....Det er som om systemet ikke kan bestemme sig

Nu har jeg et billede og en tekst der hedder "AMD skærmdriveren stoppede med at svare og er nu genoprettet" og vupti sort skærm igen.

Nu sort skærm med bund bjælken synlig og resten sort.

Nu sort skærm med højre bund i skak tern og derefter sort skærm igen



hmm, havde du været inde og slette de ATI drivere?? og den driver du kørte med da den begyndte på det, var det de nyeste fra ATI??

Citeret

Oprindeligt indlæg af Fumle_DK
Det var lige en 5 minutters update på dette vidunderlige nye system :dance:


det med nye vidunderlige systemer kender jeg godt ;) har selv bøvlet med min vidunderlige nye pc i 3 måneder nu :P

\\ martin

roses are red
the screen just went blue
i'm sitting here thinking:
what the fuck did i just do?

5

lørdag, 6. marts 2010, 22:41


Da jeg først installerede kortet, spurgte programmet selv om jeg ville lave en update til nyeste drivere, det fik den lov til og alt har kørt SuperB lige indtil idag mit i BF2 BC....


6

lørdag, 6. marts 2010, 22:43


Jeg laver en reinstall af hele Windows7 så burde der ikke kunne ligge fejl der og spænde ben for noget....


7

lørdag, 6. marts 2010, 23:18


Det hjalp ikke...Kan kun være kortet, har smidt det gamle i og alt virker perfekt.......


8

søndag, 7. marts 2010, 08:16


hey ville det hjælpe måsker at prøve og tilslutte skærmen til en anden udgang på dit gfx? tænker på hdmi eller bare et andet stik end det du bruger. måske tv skærmen kan tilslutes hvis ikke du lige har hdmi i dit computer skærm. men lyder nu også som dit gfx du skal have sendt tilbage..

Cpu: Intel Core I7 2600K
Bundkort: Asus P8P67 Deluxe Rev. 3B
GFX: ASUS GTX 1060
Ram: 2x4GB G.skill Ripjaws x 1600Mhz
HDD System: OCZ Vertex 3 HDD Lager: 2X 2TB Seagate Barracuda Green
Køler: Corsair Hydro Series H50
kabinet: Antech Nine Hundred Two
PSU: Corsair TX-750W
Skærm: Samsung Syncmaster P2450HD
Logitech Performance MX/Logitech G1

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.