Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 15. februar 2010, 19:41


Jeg har købt dette dejlige kort og havde hørt en masse godt om Express gate men har selv en del problemer.
Før det første virker youtube vidoer ikke og de videoer fra andre sider som virker har ingen lyd.
Men det største problem er at når jeg scroller i browseren så er det rent slideshow, den hakker vildt meget, det minder om når man ikke har hentet videokorts driver endnu.

Mit spørgsmål er så om jeg skal installere drivere i express gate enviroment også?
Og hvor henter jeg de drivere i så fald?

Eller er det bare sådan?

Asus P6T Deluxe V2 - Antec Nine Hundred
Core i7 920 - Scyhte Mugen 2
ASUS GTX 580 - NorthQ 1000W
3x2GB OCZ PC12800 cl8 - X-Fi Xtreme Gamer
Intel 320 128Gb SSD
2x250 GB Samsung SP2504C RAID 0
My flickr

2

tirsdag, 16. februar 2010, 02:55


det der med at den hakker har jeg også problemer med men har ikke prøvet videoer i det endnu

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=16838&sid=[/IMG]

3

tirsdag, 16. februar 2010, 05:38


Efter downgrade til en ældre version virker videoer nu, men stadigvæk ingen lyd :/

Det er sgu da for belastende at de i reklame videoer viser flydende scrolling og folk som afspiller videoer med lyd og så kan de ikke levere det i virkeligheden.

Håber sgu det bare er et problem som kan løses , men vi får at se hvad Asus support siger til det.

Asus P6T Deluxe V2 - Antec Nine Hundred
Core i7 920 - Scyhte Mugen 2
ASUS GTX 580 - NorthQ 1000W
3x2GB OCZ PC12800 cl8 - X-Fi Xtreme Gamer
Intel 320 128Gb SSD
2x250 GB Samsung SP2504C RAID 0
My flickr

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Malk" (16.02.2010, 05:39)


4

tirsdag, 16. februar 2010, 08:41


Havde det samme problem med lyden på min bærbare. Det var dog kun nogle gange der ikke var lyd.

Opdaterede min BIOS, så virkede det.

Asus Crosshair IV Formula
1090T @ 4,2Ghz
4X2GB Redline 12800 CL6
OCZ Agility II 128GB X2 RAID0
XSPC RX360 Radiator @ 3X slipstream
XSPC Dual 750 Bay Reservoir Pump
XSPC Edge CPU blok
2X XFX 6850 BE @ 820

5

tirsdag, 16. februar 2010, 09:35


Har den nyeste BIOS og har forsøgt flere forskellige versioner af Express gate uden held.

Asus support har heller ikke været den store hjælp indtil videre, her er hvad jeg fik af svar i den første mal:
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Express gate is a very limited operating system, and does not support instllation of drivers and additional programs.

You may install the latest version of express gate.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Og det er selvom jeg informerede dem om jeg havde installeret den nyeste version og endda prøvet flere forskellige versioner.

Håber at de tager sig sammen og læser den næste mail jeg sender istedet for de latterlige copy/paste svar.
Syntes altid jeg får fat i en Taiwanesisk dame som er sød, men fatter hat.

Er der ingen med samme bræt som mig som har haft disse problemer?
I så fald hvilken BIOS og Express gate version bruger i?

PS:

Hvad er der sket med tweaks forum?
Det er helt dødt i forhold til lidt tilbage :(
Hvor er folk migreret hen?
Er der et nyt dansk board med lidt flere brugere?

Asus P6T Deluxe V2 - Antec Nine Hundred
Core i7 920 - Scyhte Mugen 2
ASUS GTX 580 - NorthQ 1000W
3x2GB OCZ PC12800 cl8 - X-Fi Xtreme Gamer
Intel 320 128Gb SSD
2x250 GB Samsung SP2504C RAID 0
My flickr

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Malk" (16.02.2010, 09:36)


6

lørdag, 20. februar 2010, 10:22


Nå har fået svar fra Asus og de siger at lyd i express gate virker kun med onboard lydkortet :/
Hvorfor det "hakker" når man scroller har de ikke noget svar på.

Asus P6T Deluxe V2 - Antec Nine Hundred
Core i7 920 - Scyhte Mugen 2
ASUS GTX 580 - NorthQ 1000W
3x2GB OCZ PC12800 cl8 - X-Fi Xtreme Gamer
Intel 320 128Gb SSD
2x250 GB Samsung SP2504C RAID 0
My flickr

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.