Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 6. februar 2010, 14:33


Hey folks!

Min nuværende mobil er desværre gået i smadder så står og skal bruge en ny, den billigste og bedste løsning for mig er at forlænge mit Telia abonnement og således er der nogle bestemte mobiler at vælge imellem, jeg er selv nået frem til at vælge imellem Nokia 2730 og Nokia 5230.

Nokia 5230 koster 199kr mere, og de opfylder begge kravene mht. det skal være 3.5mm jack, MP3, kamera etc. Foretrækker udseenet på denne tlf men ud fra artiklerne på internettet lader det til at være en wanna-be smartphone der er langsom og yder ringe.

Så kan bedre betale sig at gå efter Nokia 2730 og få lidt mindre men evt. bedre?

THANKS!


3

lørdag, 6. februar 2010, 16:38


2730 er ikke bedre end 5320'eren på nogen områder. Det er en mere simpel telefon.


5320'eren kan du ikke sammenligne med Samsungs Omnia HD, Nokia's N97 eller 5800. Det er Nokia's billigste touch telefon - og funktionerne vil selvfølgelig afspejle prisen.

Men det er bestemt en god telefon til prisen.


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.