Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 3. februar 2010, 17:38


hey har et problem med at få min windows 7 64bit til at genkende min printer. canon pixma 630 driveren er der men kan først vælges når man tilføjer printer manuelt..

men de valg jeg får når jeg skal vælge port der er usb ikke i kun com og lpt porte samt en der hedder xps port.
efter de forskelige guides jeg har fundet på nettet skulle den usb være på listen også og så ville der ingen problemer være.. nogen der har oplevet det samme og som ved hvordan det skal løses??

mvh kristian

Cpu: Intel Core I7 2600K
Bundkort: Asus P8P67 Deluxe Rev. 3B
GFX: ASUS GTX 560 Ti DirectCU II TOP 2X SLI
Ram: 2x4GB G.skill Ripjaws x 1600Mhz
HDD System: OCZ Vertex 3 HDD Lager: 2X 2TB Seagate Barracuda Green
Køler: Corsair Hydro Series H50
kabinet: Antech Nine Hundred Two
PSU: Corsair TX-750W
Skærm: Samsung Syncmaster P2450HD
Logitech Performance MX/Logitech G19

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "basseger" (03.02.2010, 19:38)


2

onsdag, 3. februar 2010, 19:08


jeg skal bare have den usb til at dukke op i tilføj printer. er mit bundkort ikke intalleret korrekt eller hvad sker der?

Cpu: Intel Core I7 2600K
Bundkort: Asus P8P67 Deluxe Rev. 3B
GFX: ASUS GTX 560 Ti DirectCU II TOP 2X SLI
Ram: 2x4GB G.skill Ripjaws x 1600Mhz
HDD System: OCZ Vertex 3 HDD Lager: 2X 2TB Seagate Barracuda Green
Køler: Corsair Hydro Series H50
kabinet: Antech Nine Hundred Two
PSU: Corsair TX-750W
Skærm: Samsung Syncmaster P2450HD
Logitech Performance MX/Logitech G19

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "basseger" (03.02.2010, 19:39)


3

fredag, 5. februar 2010, 11:23


ved jeg ikke er den eneste please nogen der kan hjælpe er helt ude i hampen her...

Cpu: Intel Core I7 2600K
Bundkort: Asus P8P67 Deluxe Rev. 3B
GFX: ASUS GTX 560 Ti DirectCU II TOP 2X SLI
Ram: 2x4GB G.skill Ripjaws x 1600Mhz
HDD System: OCZ Vertex 3 HDD Lager: 2X 2TB Seagate Barracuda Green
Køler: Corsair Hydro Series H50
kabinet: Antech Nine Hundred Two
PSU: Corsair TX-750W
Skærm: Samsung Syncmaster P2450HD
Logitech Performance MX/Logitech G19

4

fredag, 5. februar 2010, 14:01


Har du installeret chipset på bundkortet?
For hvis du sætter printeren til, og tænder den, så burde den jo poppe op, og i "værste" fald sige den ikke genkender enheden.

MB: Asus Rampage V Extreme, CPU: I7 5820K@4.4Ghz, Ram: 4x4Gb Corsair PC2400
PSU: Corsair HX1000watt, GFX: Asus Gtx980ti Strix, Main-HDD: 1x Samsung 850Pro, 250Gb

5

fredag, 5. februar 2010, 15:56


Du går ind på canon.dk , support

http://software.canon-europe.com/software/0035922.asp?model=

Der er en 64 bits driver til printeren. Prøv at installere den fil.

Naturligvis forudsat at din usb port virker. Prøv med en usb-key.


6

mandag, 8. februar 2010, 08:53


danemagic har prøvet det den kan stadig ikke genkende driveren.. det er jo kun en software driver altså til programmerne så vidt jeg har fundet ud af er der ingen genkendelses fil med i det.. har søgt på google og der er rigtig mange der har problemer i windows 7 med den kan genkende printeren. men intet af det virker som de skriver på min computer.

Cpu: Intel Core I7 2600K
Bundkort: Asus P8P67 Deluxe Rev. 3B
GFX: ASUS GTX 560 Ti DirectCU II TOP 2X SLI
Ram: 2x4GB G.skill Ripjaws x 1600Mhz
HDD System: OCZ Vertex 3 HDD Lager: 2X 2TB Seagate Barracuda Green
Køler: Corsair Hydro Series H50
kabinet: Antech Nine Hundred Two
PSU: Corsair TX-750W
Skærm: Samsung Syncmaster P2450HD
Logitech Performance MX/Logitech G19

7

tirsdag, 9. februar 2010, 12:09


det var dog utrolgt at det eneste folk kan bidrage med er et link til en driver som jo selvfølgelig er afprøvet inden man spørger her.. ingen der nogle brugbare bud??

Cpu: Intel Core I7 2600K
Bundkort: Asus P8P67 Deluxe Rev. 3B
GFX: ASUS GTX 560 Ti DirectCU II TOP 2X SLI
Ram: 2x4GB G.skill Ripjaws x 1600Mhz
HDD System: OCZ Vertex 3 HDD Lager: 2X 2TB Seagate Barracuda Green
Køler: Corsair Hydro Series H50
kabinet: Antech Nine Hundred Two
PSU: Corsair TX-750W
Skærm: Samsung Syncmaster P2450HD
Logitech Performance MX/Logitech G19

8

tirsdag, 9. februar 2010, 12:24


Citeret

Oprindeligt indlæg af basseger
det var dog utrolgt at det eneste folk kan bidrage med er et link til en driver som jo selvfølgelig er afprøvet inden man spørger her.. ingen der nogle brugbare bud??


ROLIG NU !

Der er kommet 2 andre GODE forslag som du ikke ha prøvet eller kommenteret !

1. Prøv med en USB Stick om din USB port virker
2. Chipset driver. Er de installeret ? (LINK til disse finder du selv, da du jo ikke er tilfreds med "bare et link")

Edit: På Canons Supportside, er der 2 software pakker jeg ville vælge til den Printer+OS:

64 Bit Driver Package v/1.01
64 Bit Driver Add-On Module

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "jst" (09.02.2010, 12:32)


9

tirsdag, 9. februar 2010, 13:22


forudsat din mp630 er magen til en 830 drivermæssigt, så har jeg kun en ting at sige :) har du tjekket, om det er den rigtig driver den udskriver fra :) som standard efter du har installeret, så dukker din printer op i printere. Jeg fik to printere frem, hvor den ene hed scanner og den anden hed printer. Der ville den ikke udskrive, når du brugte printeren, men hvis du brugte den der hed skanner gik det fint. kan du give et printscreen af din printere-mappe ?

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=16573&sid=[/IMG]

10

tirsdag, 9. februar 2010, 15:59


så kom der gang i tråden:-)

(helmer og jst)

jeg har tjekket om usb stikket virker på min pc. den registrede enheden men gjorde det som ukendt..
jeg har prøvet alle driver ledig på nettet og den jeg fik med dengang på cd er både til 32 og 64 bit.

men så læste jeg et sted hvor der var en der havde et defekt kabel.. og lige siden jeg købte mit det lange kabel der sad i har xp jeg havde før sagt den ikke var tilsluttet high speed usb (usb2)

så købte et nyt kabel fra belkin og nu funger skidtet sgu. den fandet den så nu er det nok bare at installere den software jeg fik med i sin tid. der er i hvertfald både en 64bit mappe og en 86 bit mappe på cden så går ud fra den understøtter det.

men mange tak for hjælpen. var bare rimelig frustreret da jeg skulle bruge den:-)

Cpu: Intel Core I7 2600K
Bundkort: Asus P8P67 Deluxe Rev. 3B
GFX: ASUS GTX 560 Ti DirectCU II TOP 2X SLI
Ram: 2x4GB G.skill Ripjaws x 1600Mhz
HDD System: OCZ Vertex 3 HDD Lager: 2X 2TB Seagate Barracuda Green
Køler: Corsair Hydro Series H50
kabinet: Antech Nine Hundred Two
PSU: Corsair TX-750W
Skærm: Samsung Syncmaster P2450HD
Logitech Performance MX/Logitech G19

Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.