1

fredag, 1. januar 2010, 21:09


Jeg har tidligere skrevet at jeg får blå skærm og prøvet mange ting, men fandt ikke fejlen, jeg formateret for 5 gang og derefter har der ikke været noget siden, jeg prøver så at ins crysis og så kom den blå skærm tilbage da jeg var igang med at ins det,,,damm


2

fredag, 1. januar 2010, 21:15


Er det en ren blå skærm eller skriver den noget på skærmen?

Hvis ja så find ud af hvad der står vi skal have fejl koden for at hjælpe dig med det


3

fredag, 1. januar 2010, 22:10


0x000000D1 (0x000001A8,0x00000006,0x00000001,0xBA70018B

DISK BOOT FAILURE, INSET SYSTEM DISK AND PRESS ENTER

jeg har prøvet 2 hardiske samme problem, samt 2 OS på hver, jeg har 2 ram blokke, hvor jeg har prøve at tage den ene ud, og så kun den anden i,,,,det samme blå skærm, tage det lille batteri af på bundkortet. stadig samme problem, den kommer op i 2 sek, og nogle gange i 20 sek. prøver at skifte driver men ellers har jeg brugt de rigtige driver,,

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "vandmanden" (01.01.2010, 22:19)


4

fredag, 1. januar 2010, 22:18


Hvilke Windows køre du?


5

fredag, 1. januar 2010, 22:23


jeg har prøvet xp ,samt xp home edition


6

fredag, 1. januar 2010, 22:23


Det ville også være nice hvis du lige skrev hvilke hardware der sidder i maskinen..


7

fredag, 1. januar 2010, 22:28


vil lige tilføje at jeg har prøve alle disse ting og samme fjel, og så formateret jeg, og der var ingen problemer ind til ville ins crysis, jeg har også prøve at tage at mit hardware af, og på igen. teste mine ram, ved ikke om det er mine driver, har brugt dem jeg altid har brugt, og så har jeg prøve de nye driver til min bundkort samt grafikkort.


8

fredag, 1. januar 2010, 22:29


fandt dette omkring din fejl det er måske en en løsning de snakker noget om en fejl i windows Home / Home premium

http://support.microsoft.com/kb/916595

der er en løsning med at du skal downloade en fil der fra prøv det og giv lyd fra dig ellers må vi kigge lidt mere på Google ;)


9

fredag, 1. januar 2010, 23:06


asus 280
striker 2 formula
corsair ddr2 dominator 2 block ialr 4 gb
corsair 750 w
inten q9550

prøver lige at ins den fil


10

fredag, 1. januar 2010, 23:59


lige indtil jeg så dit hardware ville jeg tro det var din psu der ikke kunne føde maskinen når den blev presset, men har du prøvet at tage den anden ramklods ud, for det kan være en chip på den anden stang der måske er defekt......så seriøst en fejl tvivler jeg altså på det er software relateret.

Asrock FM2A88X Extreme6X, Noctua NH-U14S@AMD A10 7800 3,9ghz maz, 2*8Gb DDR3,
700W PSU, WD 500GB backup, 2*250 GB Kingston SSD + WD 500 GB, Sapphire R9 270X 4GB OC(dualkort).

11

lørdag, 2. januar 2010, 00:22


ja det har jeg og det samme problem, lige pt er der så ingen problemer har ins crysis


12

lørdag, 2. januar 2010, 14:44


ellers prøv at sætte nogle helt andre ram i hvis du har nogle liggende...

hvis altså det stadig ikke virker


13

lørdag, 2. januar 2010, 18:55


Evt prøv at fjern al unødvendighed hardware, fx andre harddiske du ikke har brug for at install, lydkort, usb-enheder osv.

<< Wolfdale @ 4.0 // GTX 285 @ 2x22" >>

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.