Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

torsdag, 8. januar 2004, 23:07


Hvorfor kører min CPU kun så lidt?? -det er trods alt en 2,4 X(
Ved godt jeg kan sætte den til at køre 133 i BIOS, men så kører den kun 2,39 jeg mener er det så svært for den at forstå den burde køre 2,4 li meget hvad??

Kan jeg da ik få den til at køre maximalt på nogen måde???

Ved godt farven mangler, men så fyldte det for meget...


2

torsdag, 8. januar 2004, 23:10


Dit bundkort kan være lidt "upræcist" på FSB'en og kører måske ikke 133MHz FSB rent ud, men lidt under..

Intel Core 2 Duo E6550 @ 3.00 GHz
ASUS P5K-VM iG33
ASUS GeForce 7300GT 256MB. Silent
2GB. Mushkin Enhanced PC2-8500 DDR2
Thermalright XP120 m./ 120 mm. 18dB Papst
Antec Fusion V2 HTPC Kabinet

3

torsdag, 8. januar 2004, 23:13


Citeret

Originally posted by Eiberg
Dit bundkort kan være lidt "upræcist" på FSB'en og kører måske ikke 133MHz FSB rent ud, men lidt under..


He he, tjek billedet ;)

Der står den kører 99,6 mhz fsb på det billed 8o


4

torsdag, 8. januar 2004, 23:15


ja.. har set man kan købe nogen der har 400fsb står der, ka det så virkelig passe at min kører 4 gange langsommere?? -hva skal jeg gøre, ell ka jeg gøre andet end at bare sætte den op til 133 i BIOS??


5

torsdag, 8. januar 2004, 23:17


aha... det måske fordi min CPU kun understøtter op til 133fsb??? :boxed:


6

torsdag, 8. januar 2004, 23:23


Citeret

Originally posted by Try-this

Citeret

Originally posted by Eiberg
Dit bundkort kan være lidt "upræcist" på FSB'en og kører måske ikke 133MHz FSB rent ud, men lidt under..


He he, tjek billedet ;)

Der står den kører 99,6 mhz fsb på det billed 8o


Tjek hvad manden skriver :]


7

torsdag, 8. januar 2004, 23:24


din CPU er en FSB533.... lige nu kører den kun FSB400.....

Den reelle bushastighed skal være 133MHz, men kører pt. 100.... det er dog lidt upræcist, ikke noget man skal bide fast i.

Den skal sættes til 133MHz ja!

P4 cpu'er quad pumped, dvs. den ganger den reelle bushastighed med 4.... deraf navnene FSB400, FSB533, FSB800 (100,133,200)


8

torsdag, 8. januar 2004, 23:26


Lasse er det bare det?

Hva så med rammene, ska de os stå på mere end 100-de ka os komme op på 133 & 166..


9

torsdag, 8. januar 2004, 23:27


Citeret

Originally posted by Pejsen

Citeret

Originally posted by Try-this

Citeret

Originally posted by Eiberg
Dit bundkort kan være lidt "upræcist" på FSB'en og kører måske ikke 133MHz FSB rent ud, men lidt under..


He he, tjek billedet ;)

Der står den kører 99,6 mhz fsb på det billed 8o


Tjek hvad manden skriver :]


Er 99,6 mhz ikke en del under 133 mhz? eller er der noget jeg misforstår? :O

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Try-this" (08.01.2004, 23:28)


10

torsdag, 8. januar 2004, 23:33


Citeret

Originally posted by rusH
Lasse er det bare det?

Hva så med rammene, ska de os stå på mere end 100-de ka os komme op på 133 & 166..


133 = PC2100 (DDR266)
166 = PC2700 (DDR333)

I dit tilfælde er det ligeledes 133MHz


11

torsdag, 8. januar 2004, 23:34


Citeret

Originally posted by Try-this

Citeret

Originally posted by Pejsen

Citeret

Originally posted by Try-this

Citeret

Originally posted by Eiberg
Dit bundkort kan være lidt "upræcist" på FSB'en og kører måske ikke 133MHz FSB rent ud, men lidt under..


He he, tjek billedet ;)

Der står den kører 99,6 mhz fsb på det billed 8o


Tjek hvad manden skriver :]


Er 99,6 mhz ikke en del under 133 mhz? eller er der noget jeg misforstår? :O


Jo men det er nok fordi det er sat til 100MHz i bios ;)


12

torsdag, 8. januar 2004, 23:37


Citeret

Originally posted by Lasse

Citeret

Originally posted by Try-this

Citeret

Originally posted by Pejsen

Citeret

Originally posted by Try-this

Citeret

Originally posted by Eiberg
Dit bundkort kan være lidt "upræcist" på FSB'en og kører måske ikke 133MHz FSB rent ud, men lidt under..


He he, tjek billedet ;)

Der står den kører 99,6 mhz fsb på det billed 8o


Tjek hvad manden skriver :]


Er 99,6 mhz ikke en del under 133 mhz? eller er der noget jeg misforstår? :O


Jo men det er nok fordi det er sat til 100MHz i bios ;)


Ok, må have overset, at han har skrevet, at han har sat fsb til 100 mhz....

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Try-this" (08.01.2004, 23:38)


13

torsdag, 8. januar 2004, 23:42


Citeret

Originally posted by Try-this

Citeret

Originally posted by Lasse

Citeret

Originally posted by Try-this

Citeret

Originally posted by Pejsen

Citeret

Originally posted by Try-this

Citeret

Originally posted by Eiberg
Dit bundkort kan være lidt "upræcist" på FSB'en og kører måske ikke 133MHz FSB rent ud, men lidt under..


He he, tjek billedet ;)

Der står den kører 99,6 mhz fsb på det billed 8o


Tjek hvad manden skriver :]


Er 99,6 mhz ikke en del under 133 mhz? eller er der noget jeg misforstår? :O


Jo men det er nok fordi det er sat til 100MHz i bios ;)


Ok, må have overset, at han har skrevet, at han har sat fsb til 100 mhz....


Citat,"jeg ved godt jeg kan sætte den til 133"... ;)


14

torsdag, 8. januar 2004, 23:43


angående det tal med 2,39 ..... det skal man ikek tage ilde op... med en bushastighed af 133MHz, er du umuligt at ramme 2,4 GHz rent hehe ;) do your math :D Bundkort runder bare op så det ser godt ud, test programmer viser den reelle hastighed!


15

torsdag, 8. januar 2004, 23:46


Citeret

Originally posted by Lasse

Citeret

Originally posted by rusH
Lasse er det bare det?

Hva så med rammene, ska de os stå på mere end 100-de ka os komme op på 133 & 166..


133 = PC2100 (DDR266)
166 = PC2700 (DDR333)

I dit tilfælde er det ligeledes 133MHz


Det er pc3200 DDRram

Godt nok understøtter mit mobo kun op til pc2700 så de er vel automatisk "drosset ned" til pc2700 = skal de så ik sættes tiol 166så?

Du har måske set på mine specs det med de gamle elixir ram.. har jeg helt glemt at slette, har pillet dem ud. Sry :O


16

torsdag, 8. januar 2004, 23:47


prøv at pille dine elixir RAM ud, tror det vil hjælpe en hel del


17

torsdag, 8. januar 2004, 23:50


Citeret

Originally posted by rusH

Citeret

Originally posted by Lasse

Citeret

Originally posted by rusH
Lasse er det bare det?

Hva så med rammene, ska de os stå på mere end 100-de ka os komme op på 133 & 166..


133 = PC2100 (DDR266)
166 = PC2700 (DDR333)

I dit tilfælde er det ligeledes 133MHz


Det er pc3200 DDRram

Godt nok understøtter mit mobo kun op til pc2700 så de er vel automatisk "drosset ned" til pc2700 = skal de så ik sættes tiol 166så?

Du har måske set på mine specs det med de gamle elixir ram.. har jeg helt glemt at slette, har pillet dem ud. Sry :O


jeg så på din signatur, hvorfra sku jeg ellers vide det.

Nå men så må du udnytte dine ram mest muligt ved 166, og evt overclokke. Har du prøvet det andet?


18

torsdag, 8. januar 2004, 23:50


Citeret

Originally posted by Tizok
prøv at pille dine elixir RAM ud, tror det vil hjælpe en hel del


gosh mand, folk læser IKKE... citat: Du har måske set på mine specs det med de gamle elixir ram.. har jeg helt glemt at slette, har pillet dem ud. Sry


19

torsdag, 8. januar 2004, 23:54


Citeret

Originally posted by Lasse

Citeret

Originally posted by Tizok
prøv at pille dine elixir RAM ud, tror det vil hjælpe en hel del


gosh mand, folk læser IKKE... citat: Du har måske set på mine specs det med de gamle elixir ram.. har jeg helt glemt at slette, har pillet dem ud. Sry


:clap:

Du sq sjov Lasse :D

Prøvet det andet, hva mener du? -OC ka jeg ik finde ud af...


20

torsdag, 8. januar 2004, 23:58


Citeret

Originally posted by rusH

Citeret

Originally posted by Lasse

Citeret

Originally posted by Tizok
prøv at pille dine elixir RAM ud, tror det vil hjælpe en hel del


gosh mand, folk læser IKKE... citat: Du har måske set på mine specs det med de gamle elixir ram.. har jeg helt glemt at slette, har pillet dem ud. Sry


:clap:

Du sq sjov Lasse :D

Prøvet det andet, hva mener du? -OC ka jeg ik finde ud af...


sjov??? jeg undrer mig bare over så mange indlæg der kommer grundet sjuske læsning ;)

Jeg mener om du har sat cpu til 133 bus hastighed. og så kan du sætte ram til 166


Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.