1

mandag, 5. januar 2004, 13:20


Jeg har et Gigabyte 5950 Ultra men inden under min vga utility pro, står der det her !!! :T

AGP 4 rate, kører den så ikke agp 8 lige nu. ??

Asus Deluxe X99 Intel I7 5930k 3.5 @ 4.6 Socket 2011 v3 - H2O
Asus Nvidia - 2 x 980 Ti i SLI - Asus 27" g-sync PG278QE
OCZ Express RevoDrive 3 x2 SSD 240 GB 1500/1225 MB/S
HyperX Preadator DDR4 32 gb 8 x 4 gb 3000 Mhz
ThermalTake ToughPower 1200Watt - Windows 10, 64 bit Blog

2

mandag, 5. januar 2004, 13:22


nope men er der ikke et fanblad hvor du selv kan sætte din agp.

cpu : E6850 3.0ghz
mb: Asus p5k-e wifi
gfx:Bfg 8800 gts oc2 640mb
ram: 2*2gb corsair extreme
psu: chill innovation 510w
mus: razer Copperhead @ razer mantis speed
cod4 nick: #DD|RAZOR

3

mandag, 5. januar 2004, 13:23


Eller i BIOS'en...


4

mandag, 5. januar 2004, 16:01


i bios'en står den til agp 8, vilde bare lige høre om det kunde betyde noget.. tak 8)

Asus Deluxe X99 Intel I7 5930k 3.5 @ 4.6 Socket 2011 v3 - H2O
Asus Nvidia - 2 x 980 Ti i SLI - Asus 27" g-sync PG278QE
OCZ Express RevoDrive 3 x2 SSD 240 GB 1500/1225 MB/S
HyperX Preadator DDR4 32 gb 8 x 4 gb 3000 Mhz
ThermalTake ToughPower 1200Watt - Windows 10, 64 bit Blog

5

mandag, 5. januar 2004, 21:47


det bedste vil selfølgelig være 8x agp, men jeg tror ikke man kan mærke forskel.

CPU: Pentium4 Northwood-C 2.6GHz
Bundkort: ASUS P4C800 Deluxe
RAM: 2x512MB Kingston 3200 DDR 400
Grafikkort: Club3D Radeon 9800 Pro 128MB
HD: 36.7 GB Western Digital Raptor WD360GD (S-ATA)
Lyd: Creative Soundblaster Audigy + Plantronics .Audio 90 Headset
Kabinet: Chieftec Winner Workstation + NC WhisperBox + NC Magic Fleece
PSU: Q-tec 400W
Mus: Intellimouse Explorer 3.0 + ICEMAT
Skærm: Sony Multiscan E220 Trinitron 17"
________________________________________
PcMark 2004: 3815

6

mandag, 5. januar 2004, 22:21


Citeret

Originally posted by meinder
i bios'en står den til agp 8, vilde bare lige høre om det kunde betyde noget.. tak 8)


hvis den siger 8 i bios vil jeg hellere tro på det frem for hvad et program siger

[IMG]http://www.tweak.dk/forum/attachment.php?attachmentid=12475&sid=[/IMG]

7

mandag, 5. januar 2004, 22:51


Hvorfor får du kun 3600 i 3DMark 03'?

Det er omkring 1000 points mindre end mit 5900 non-Ultra, ved default clocks!?!

Intel Core 2 Duo E6550 @ 3.00 GHz
ASUS P5K-VM iG33
ASUS GeForce 7300GT 256MB. Silent
2GB. Mushkin Enhanced PC2-8500 DDR2
Thermalright XP120 m./ 120 mm. 18dB Papst
Antec Fusion V2 HTPC Kabinet

8

tirsdag, 6. januar 2004, 09:38


Citeret

Originally posted by Eiberg
Hvorfor får du kun 3600 i 3DMark 03'?

Det er omkring 1000 points mindre end mit 5900 non-Ultra, ved default clocks!?!


kommer vel an på om han kører performance eller quality under hans detonator driver. vel dog ikke mene at han mister 1000 point, bare fordi han evt. kører 4x agp i stedet for 4

CPU: Pentium4 Northwood-C 2.6GHz
Bundkort: ASUS P4C800 Deluxe
RAM: 2x512MB Kingston 3200 DDR 400
Grafikkort: Club3D Radeon 9800 Pro 128MB
HD: 36.7 GB Western Digital Raptor WD360GD (S-ATA)
Lyd: Creative Soundblaster Audigy + Plantronics .Audio 90 Headset
Kabinet: Chieftec Winner Workstation + NC WhisperBox + NC Magic Fleece
PSU: Q-tec 400W
Mus: Intellimouse Explorer 3.0 + ICEMAT
Skærm: Sony Multiscan E220 Trinitron 17"
________________________________________
PcMark 2004: 3815

9

tirsdag, 6. januar 2004, 09:56


Citeret

Originally posted by Eiberg
Hvorfor får du kun 3600 i 3DMark 03'?

Det er omkring 1000 points mindre end mit 5900 non-Ultra, ved default clocks!?!


Hved jeg ikke, vil lige prøve igen.. og laver om på teksten hvis jeg for noget andet.. tak forde du så det.. :clap:

Asus Deluxe X99 Intel I7 5930k 3.5 @ 4.6 Socket 2011 v3 - H2O
Asus Nvidia - 2 x 980 Ti i SLI - Asus 27" g-sync PG278QE
OCZ Express RevoDrive 3 x2 SSD 240 GB 1500/1225 MB/S
HyperX Preadator DDR4 32 gb 8 x 4 gb 3000 Mhz
ThermalTake ToughPower 1200Watt - Windows 10, 64 bit Blog

10

tirsdag, 6. januar 2004, 10:23


Citeret

Originally posted by Bubbi
Eller i BIOS'en...
jo men windåze er som regel ligeglad med bios hvad agp angår, så kig under egenskaber for skærm/avanceret og se om du ikke har et sted du kan stille agp

cpu : E6850 3.0ghz
mb: Asus p5k-e wifi
gfx:Bfg 8800 gts oc2 640mb
ram: 2*2gb corsair extreme
psu: chill innovation 510w
mus: razer Copperhead @ razer mantis speed
cod4 nick: #DD|RAZOR

11

tirsdag, 6. januar 2004, 10:24


Citeret

Originally posted by Eiberg
Hvorfor får du kun 3600 i 3DMark 03'?

Det er omkring 1000 points mindre end mit 5900 non-Ultra, ved default clocks!?!


Ok prøvede lige igen, efter jeg var inde og satte den op til performens istedet for kvalitet. fik 6075 :T i 3DMARK03 :clap: :clap: :clap:

Asus Deluxe X99 Intel I7 5930k 3.5 @ 4.6 Socket 2011 v3 - H2O
Asus Nvidia - 2 x 980 Ti i SLI - Asus 27" g-sync PG278QE
OCZ Express RevoDrive 3 x2 SSD 240 GB 1500/1225 MB/S
HyperX Preadator DDR4 32 gb 8 x 4 gb 3000 Mhz
ThermalTake ToughPower 1200Watt - Windows 10, 64 bit Blog

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "Meinder" (06.01.2004, 10:25)


12

tirsdag, 6. januar 2004, 12:31


Citeret

Originally posted by spaceman

Citeret

Originally posted by Eiberg
Hvorfor får du kun 3600 i 3DMark 03'?

Det er omkring 1000 points mindre end mit 5900 non-Ultra, ved default clocks!?!


kommer vel an på om han kører performance eller quality under hans detonator driver. vel dog ikke mene at han mister 1000 point, bare fordi han evt. kører 4x agp i stedet for 4


Og hvornår er det så nogensinde jeg har sagt det?
Forskellen fra 4x til 8x er omkring 2-5%.

Anyways... Fordi du satte den fra kvalitet og op til performance burde det ikke give dig 2400 points mere! Så meget snakker vi slet ikke om!

Intel Core 2 Duo E6550 @ 3.00 GHz
ASUS P5K-VM iG33
ASUS GeForce 7300GT 256MB. Silent
2GB. Mushkin Enhanced PC2-8500 DDR2
Thermalright XP120 m./ 120 mm. 18dB Papst
Antec Fusion V2 HTPC Kabinet

13

tirsdag, 6. januar 2004, 13:07


der har nok været noget andet. ?? hved ik lige hvad..

Men den virker da nu.. :clap:

Asus Deluxe X99 Intel I7 5930k 3.5 @ 4.6 Socket 2011 v3 - H2O
Asus Nvidia - 2 x 980 Ti i SLI - Asus 27" g-sync PG278QE
OCZ Express RevoDrive 3 x2 SSD 240 GB 1500/1225 MB/S
HyperX Preadator DDR4 32 gb 8 x 4 gb 3000 Mhz
ThermalTake ToughPower 1200Watt - Windows 10, 64 bit Blog

14

tirsdag, 6. januar 2004, 13:41


Fed holdning du skal nok komme til at forstå computere en dag :crazyeyes:

cpu : E6850 3.0ghz
mb: Asus p5k-e wifi
gfx:Bfg 8800 gts oc2 640mb
ram: 2*2gb corsair extreme
psu: chill innovation 510w
mus: razer Copperhead @ razer mantis speed
cod4 nick: #DD|RAZOR

15

tirsdag, 6. januar 2004, 14:08


jeg kan meget, men det med volten osv, det er ik lige mig. plejer kun at OC CPU'en ik andet. men lige nu roder jeg med ram, agp, volt, fsb, bus osv. lidt uoverskuligt.. :T

Asus Deluxe X99 Intel I7 5930k 3.5 @ 4.6 Socket 2011 v3 - H2O
Asus Nvidia - 2 x 980 Ti i SLI - Asus 27" g-sync PG278QE
OCZ Express RevoDrive 3 x2 SSD 240 GB 1500/1225 MB/S
HyperX Preadator DDR4 32 gb 8 x 4 gb 3000 Mhz
ThermalTake ToughPower 1200Watt - Windows 10, 64 bit Blog

16

fredag, 9. januar 2004, 10:16


Mærkeligt.. Efter at have re-installeret xp, står der i mit ATI faneblad under Smartgart at min gfx kun kører med 4xagp, med fast writes slået fra. Har Sandra 2003 og der siger den at det er en forkert agp hastighed og at jeg skal ændre den. Men hvis jeg ændrer den under smartgart sker der ikke en skid, selvom man siger "retest all" og anvend! Hva fanden er problemet? Gfx har ført kørt fint med 8xagp og fast writes slået til! ;( I bios kan jeg ikke finde noget med agphastighed...
Btw, kører med Catalyst 3,6 - kan det være derfor?


E8200/4Ghz - Passive TRUE 120
Asus P5E
XFX HD5850 BE
4GB Corsair DHX PC6400
Samsung 1TB F3
Corsair TX650
Antec Solo

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "Astrocity" (09.01.2004, 10:43)


17

fredag, 9. januar 2004, 11:51


Slet ingen der kan hjælpe?! ;(


E8200/4Ghz - Passive TRUE 120
Asus P5E
XFX HD5850 BE
4GB Corsair DHX PC6400
Samsung 1TB F3
Corsair TX650
Antec Solo

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.