Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 14. august 2009, 14:04


Hej,

Da jeg lige har fået ny computer har jeg først nu fundet ud af at min computer, med Vista Premium Edition 64x kan snakke sammen med min Xbox360, det er jo helt fantastik.

Ydermer ser det ud som om at man kan købe sig til et abonnement hvor man får en masse tv kanaler, til meget billigere penge, dog kræver det et TV tuner kort i computeren.

Derfor har jeg 2 spørgsmål.

1. Kan det virkelig passe at man for 299,- DKK (tror jeg det var) kan modtage 48 kanaler på sin xbox360, bare man har et antennestik i computeren mens den er forbundet med xboxen?

2. Hvilken TV tuner skal jeg ud og købe mig. Jeg skal jo primært bruge xboxen til igennem den at se TV. (hvis det virker)

Hører gerne for nogen som har det xbox tv abonnement og måske enda sat det op på samme måde som jeg selv.

PFT.

Mvh.
Nick Rahbek


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.