Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

tirsdag, 28. juli 2009, 20:33


Heey, tweakers og tweakinder.
Jeg har lige været på en herlig to uger lang ferie i bulgarien. Idag kom jeg så hjem og besluttede mig for at se nogle klips på youtube. Da jeg åbner nogle film op hører jeg at der ikke er nogen lyd. Jeg tjekker selvfølgelig om alt er sat ordentlig og om der er skruet op i kontrolpanel og sådan noget. Det var det så vist. Så går jeg ind i dxdiag for at tjekke om den kan finde mit lydkort, MEN! i stedet for mit rigtige lydkort navn, hvilket er enten realtek eller et eller andet C-Media halløj, står der "MusCAudio Device 0". Har ingen anelse om hvad det er. Har downloaded drivers til mit onboard lydkort, til mit and lydkort som jeg har i, men der kommer stadig ingen lyd og der bliver ved med at stå det der MusCAudio.
Jeg har virusscannet min computer og genstartet den, men det virker ikke.

Jeg vil meget gerne have jeres hjælp hurtigst muligt. Forklar mig hvordan jeg får min lyd tilbage *snøft*

TAK.


2

onsdag, 29. juli 2009, 03:31


Kan du ikke ændre det i kontrolpanel under lydenheder ?

Mvh
Sam

Intel I7-5820K, MSI X99S gaming7 Polimatech Megahelem 2 Bitfenix Spectre 120mm ,Crucial 4x4GB Sport 24ooMhz DDR4 ram,Sapphire R9 290 Tri-x OC ,Crucial MX100 512GB SSD(OS), Seagate Momentus XT 500GB,2 WD 1.5TB Black Caviar, 4TB WD Red HD, Thermaltake thoughpower DPS G 1050 wattPSU,Lian-LI PC-P50R, Iiyama 26" skærm. JBL Creature III black, Win 10 64 bit.

3

tirsdag, 11. august 2009, 16:40


prøve at hent og installer ac97 driver....


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.