Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

onsdag, 4. marts 2009, 11:38


Hej

Jeg fik i fredags leveret mit p5q pro, og fik samlet en ny computer.
der var ingen problemer indtil om mandagen hvor jeg flyttede min computer hjem.
Den vil nu ikke registrere der sidder et stik i netporten. Der er ikke noget i vejen med kablet eller nettet i det hele taget.
ikonet nede ved uret viser afbrudt forbendelse, men den "flicker" ind imellem som om den prøver at lave forbindelse.
Jeg har prøvet ALT - sågar formatering.

Nogen der kan hjælpe?

På forhånd tak

Simon Winther


2

onsdag, 4. marts 2009, 11:45


Når du siger at du har prøvet alt, har du så osse installeret en opdateret driver til netværkscontrolleren?

|iPhone SE|64GB|iOS 9.3|

|iPad Air|16GB|iOS 9.3|

4

onsdag, 4. marts 2009, 11:52


Imo så lyder det rimeligt meget som en ombytter...

|iPhone SE|64GB|iOS 9.3|

|iPad Air|16GB|iOS 9.3|

5

onsdag, 4. marts 2009, 12:00


ye - men jeg tror jeg bider det i mig og køber et netkort i stedet :(
gider næsten ikke til at skille det hele ad og vente på rma - når 100 kr kan løse problemet - bare lidt surt når man nu køber nyt.

Jeg har læst rundt om på nettet at asus mobo netporte har en glitch hvor de går i sleep mode og ikke umiddelbart kan vækkes. men det har jeg så heller ikke kunnet.

det eneste tilbage jeg ikke har prøvet er en bios update - måske det kunne hjælpe.


6

onsdag, 4. marts 2009, 15:06


Citeret

Oprindeligt indlæg af simonthes
ye - men jeg tror jeg bider det i mig og køber et netkort i stedet :(
gider næsten ikke til at skille det hele ad og vente på rma - når 100 kr kan løse problemet - bare lidt surt når man nu køber nyt.

Jeg har læst rundt om på nettet at asus mobo netporte har en glitch hvor de går i sleep mode og ikke umiddelbart kan vækkes. men det har jeg så heller ikke kunnet.

det eneste tilbage jeg ikke har prøvet er en bios update - måske det kunne hjælpe.


Det er da forsøget værd. Hvis du ved hvad du gør, så burde der ihvert fald ikke være nogen problem der:)

|iPhone SE|64GB|iOS 9.3|

|iPad Air|16GB|iOS 9.3|

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.