1

mandag, 16. februar 2009, 15:20


Jeg mangler ikoner i enhedshåndterigen Nogen som har nogle ideer?

Thomas Ikast

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "cleandk" (16.02.2009, 15:26)


2

mandag, 16. februar 2009, 16:01


Jeg tror, at du er nødt til at forklare dit problem lidt bedre, og evt. supplere med et screenshot.


3

mandag, 16. februar 2009, 16:48


Inde i Enhedshåndteringen er der ingen ikoner. Der burde være en oversigt over netkort, grafikkort osv.

Thomas Ikast

4

onsdag, 18. februar 2009, 09:54


øøøhhhhh hvilket OS, snakker vi om ?

Har du prøvet, at defragmentere din HD ?

Evt. prøvet system gendannelse ?

Sidste udvej, evt. reparere din OS installation med din windows cd ?

mvh
Sam

Intel I7-5820K, MSI X99S gaming7 Polimatech Megahelem 2 Bitfenix Spectre 120mm ,Crucial 4x4GB Sport 24ooMhz DDR4 ram,Sapphire R9 290 Tri-x OC ,Crucial MX100 512GB SSD(OS), Seagate Momentus XT 500GB,2 WD 1.5TB Black Caviar, 4TB WD Red HD, Thermaltake thoughpower DPS G 1050 wattPSU,Lian-LI PC-P50R, Iiyama 26" skærm. JBL Creature III black, Win 10 64 bit.

5

onsdag, 18. februar 2009, 15:49


hejsa....jeg haft noget lignende problem.Jeg brugt min windows xp cd og geninstallered ``valgfri windows komponenter``
Så har jeg faktisk geninstallered alle programmer som stod der ,genstartet og så var det ok igen.
Du kan jo prøve det....håber det hjælper


6

torsdag, 19. februar 2009, 18:17


Har du husket at klikke på det lille +-tegn ved siden af computerikonet så alle ikonerne folder sig ud?

Hvis det ikke hjælper kører du så som administrator?

Hjælper ovenstående ikke så tror jeg din registreringsdatabase er blevet korrupt. Du kan prøve chekke den med diverse tools man kan få til det - ellers vil jeg anbefale en geninstallering eller køre repair mode fra Windows install CD/DVD.

Jeg HADER signaturer!

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.