Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 12. januar 2009, 23:17


Hi,

Min kæreste fik en Amitech 500gb ekstern hdd i julegave. For en uges tid siden brugte hun den for første gang, hvor hun overførte alt hendes data til da computeren skulle formateres. Efter formateringen, satte vi amitech hdd'en til, men efter at have overført filer en times tid, kunne windows ikke genkende hdd'en/'usb enheden' mere. Prøvede at sætte den til min egen comp, som heller ikke kunne genkende den.
Efter en del forsøg, med at sætte den til, hive strøm fra og til, kunne windows se den igen. Og det se den hver gang man sætter den til nu. Men så snart man overfører filer til en anden hdd, åbner større filer som psd, zip, iso osv., kan windows ikke kende den igen. Men man kan sagtens åbne billeder, swf filer osv.

Nogen der har en idé om hvad der kan være galt og hvordan vi evt. kan fikse det?

Lidt erfaringer med Amitechs support ville også være godt at høre..


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.