1

tirsdag, 11. november 2008, 18:55


Hej

Jeg har købt mig et Samsung Le40A656 LCD tv og en PS3.

De gider dog bar ikke at arbejde sammen. Jeg har prøvet at "resette" ps3'eren og skifte HDMI kabel og søge på forbindelse på mit tv, men intet syntes at fungere. TV'et skriver "No signal" når min PS3 er tændt, men når den er slukket skriver den "please check signal", som om den registere at PS3'eren er tændt men billedet kommer bar ikke frem

Nogen der ved hvad fejlen kunne være ? Har læst nogle threads om det men kan ikke finde den løsning der ka få mit til at virke.

Håber i kan hjælpe, på forhånd tak for hjælpen :D


2

tirsdag, 11. november 2008, 22:02


Citeret

Oprindeligt indlæg af Tambo_1
Hej

Jeg har købt mig et Samsung Le40A656 LCD tv og en PS3.

De gider dog bar ikke at arbejde sammen. Jeg har prøvet at "resette" ps3'eren og skifte HDMI kabel og søge på forbindelse på mit tv, men intet syntes at fungere. TV'et skriver "No signal" når min PS3 er tændt, men når den er slukket skriver den "please check signal", som om den registere at PS3'eren er tændt men billedet kommer bar ikke frem

Nogen der ved hvad fejlen kunne være ? Har læst nogle threads om det men kan ikke finde den løsning der ka få mit til at virke.

Håber i kan hjælpe, på forhånd tak for hjælpen :D

Du har trykket "source" på remoten et par gange, så den ryger over på HDMI 1,2 eller 3?


E8200/4Ghz - Passive TRUE 120
Asus P5E
XFX HD5850 BE
4GB Corsair DHX PC6400
Samsung 1TB F3
Corsair TX650
Antec Solo

3

tirsdag, 11. november 2008, 22:13


Det har jeg gjort... har læst noget med at man skal slå 24 FPS fra ?!? men synes bar jeg har prøvet alt også at prøve PS3'en på et andet tv3, sony LCD, og det virker fint på det

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "Tambo_1" (11.11.2008, 22:23)


4

onsdag, 12. november 2008, 08:09


Har du prøvet med et andet kabel?
Samsung er ret picky med signalet har jeg erfaret

Mit system: Killer Panda - Z370 X Code

Nyt "gammelt" projekt -Caution! Overclocked

5

onsdag, 12. november 2008, 18:49


Yep.. det har jeg oss prøvet. Har prøvet 2 forskellige HDMI kabler og stadig ikke noget signal


Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.