Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

fredag, 19. september 2008, 22:24


Hej alle sammen

Mit gamle grafik kort på 4 år sluttede sin levetid for få dage siden. Jeg har så købt et nyt grafik kort og satte det i computeren. Computeren startede og skærmen tændte, super det hele virkede!

Da windows var startet op satte jeg den cd i som fulgte med det nye grafik kort med drivere og Installerede driverene, i slutningen af installationen skulle computeren genstartes og det sagde jeg så ja til. Computeren genstartede men skærmen forblev slukket! Jeg ventede et stykke tid men skærmen forblev slukket!

Jeg slukkede computeren og prøvede så at tænde igen, men skærmen starter ikke op. Computeren starter og kører, intet problem der!

Jeg glemte helt at slette de gamle grafik drivere på computeren og jeg er sikker på at det er her problemet ligger!

Nu ved jeg bare ikke hvad jeg skal gøre da ikke starter op! Please jeg håber en kan hjælpe mig, hvad skal jeg gøre?


2

fredag, 19. september 2008, 22:35


Hvor gammel er din skærm? Kan det være den der er stået af? For hvis der intet billede er kan du jo ikke engang starte den op i fejlsikret tilstand og så bliver det svært at slette de gamle drivers.

Asus Rampage II Extreme
Core i7 920 D0, Silverstone 1200W
6GB Kingston HyperX 1866mhz, T24 Black Rose
EVGA GTX 570 Superclocked, Creative Extreme music, Raven 02 LE
G510, Quick Heavy, MX-518, G500
F3 500GB, WD B 500GB
H70

3

fredag, 19. september 2008, 22:38


Nu har du vel ikke købt et PCIE 2.0 kort og sat det i en PCIE 1.0 port? For hvis din PC er 4 år gammel så har den PCIE 1.0 og dette virker IKKE med PCIE 2.0 kort.

Jeg HADER signaturer!

4

fredag, 19. september 2008, 22:45


Er det ikke bagud kompatibelt? Det mener jeg da det er.

Asus Rampage II Extreme
Core i7 920 D0, Silverstone 1200W
6GB Kingston HyperX 1866mhz, T24 Black Rose
EVGA GTX 570 Superclocked, Creative Extreme music, Raven 02 LE
G510, Quick Heavy, MX-518, G500
F3 500GB, WD B 500GB
H70

5

fredag, 19. september 2008, 22:56


Hej

tak for de hurtige svar :D

dasjap>

Skærmen er en helt ny phillips fladskærm som fungerer ganske fint.
Ja jeg kan ikke noget som helst se! Men computeren starter og kører helt perfekt. Tænkte på om man kunne trukke på F8 og hvis man så vidste præcis hvad man skulle trykke for at starte i fejlsikret tilstand og slette de gamle drivere i blinde!?!

WinterSilence>

nej grafik kortet er et pci express 2.0 mit bunkort har både AGP port og PCI express 2.0 port så dette er ikke problemet.

Jeg er ret sikker på at det blot er driverne som kikser, men problemet er at jeg intet kan se nu og tænkte på om det kunne hjælpe at resete bios? Jeg ved bare ikke hvordan man gør!?

Tak for jeres hjælp :)


6

fredag, 19. september 2008, 23:04


Citeret

Oprindeligt indlæg af Kajor
Hej

tak for de hurtige svar :D

dasjap>

Men computeren starter og kører helt perfekt. Tænkte på om man kunne trukke på F8 og hvis man så vidste præcis hvad man skulle trykke for at starte i fejlsikret tilstand og slette de gamle drivere i blinde!?!

Nej det kan du ikke, det ville jo være umuligt at vide om man trykker de rigtige steder. Du kan prøve at pille batteriet ud af bundkortet, ved ikke om det vil hjælpe men det er da et forsøg værd. Du piller det bare ud og sætter de i 5 min efter.

Asus Rampage II Extreme
Core i7 920 D0, Silverstone 1200W
6GB Kingston HyperX 1866mhz, T24 Black Rose
EVGA GTX 570 Superclocked, Creative Extreme music, Raven 02 LE
G510, Quick Heavy, MX-518, G500
F3 500GB, WD B 500GB
H70

7

fredag, 19. september 2008, 23:31


Hej dasjap

Håber ikke at du er gået i seng endnu :D

Det virkede sørme :D:D:D:D

Nu er problemet bare at jeg aldrig har haft resetet bios før og nu får jeg muglighederne:

Press F11 for Boot Menu
Press F2 to run Setup
Press F1 to load default values and continue

hvad skal jeg gøre ?


8

fredag, 19. september 2008, 23:37


skal lige nævnes:

Der står også:

CMOS Checksum Bad
CMOS Date/Time Not Set

?


9

fredag, 19. september 2008, 23:39


prøv f1 du kan jo altid prøve dig frem


men har godt nok aldrig set et bundkort med både agp og pci-e 2.0 på samtidigt
men det er osse ligemeget da det er bagudkompatibelt


10

fredag, 19. september 2008, 23:45


Du skal huske at stille tiden i bios, ellers kan den godt finde på at brokke sig.

Asus Rampage II Extreme
Core i7 920 D0, Silverstone 1200W
6GB Kingston HyperX 1866mhz, T24 Black Rose
EVGA GTX 570 Superclocked, Creative Extreme music, Raven 02 LE
G510, Quick Heavy, MX-518, G500
F3 500GB, WD B 500GB
H70

Dette indlæg er blevet redigeret 1 gange, senest redigeret af "dasjap" (19.09.2008, 23:46)


11

lørdag, 20. september 2008, 00:15


Ok - jeg prøver. Tusinde tak for hjælpen.:D God weekend


12

lørdag, 20. september 2008, 00:30


ØØØVVVV

Selvfølgelig sker det at at computeren pludselig slukkede inden jeg fik gjort noget efter resetning af bios.

Jeg startede computeren igen, men nu startede skærmen igen ikke!

Jeg tog CMOS bat. ud igen og ventede 5 min. men det samme når jeg tænder igen, skærmen starter ikke!! Hjæp, nu ved jeg slet ikke hvad jeg skal gøre!:(


13

lørdag, 20. september 2008, 00:56


Yes, så lykkeds det at resete bios igen og jeg valgte F1, så nu skulle det gerne virke :)


14

lørdag, 20. september 2008, 01:00


Godt nok, for jeg var sgu på bar bund igen igen :D

Asus Rampage II Extreme
Core i7 920 D0, Silverstone 1200W
6GB Kingston HyperX 1866mhz, T24 Black Rose
EVGA GTX 570 Superclocked, Creative Extreme music, Raven 02 LE
G510, Quick Heavy, MX-518, G500
F3 500GB, WD B 500GB
H70

15

lørdag, 20. september 2008, 12:43


Tror det var noget med at hvis det er et 8800gt/gts/gtx så skal dit pci slot være min. 1.1.

Er ikke lige helt sikker, men mener det er sådan det var.

"Du skal aldrig file en diamant flod, hvis din hest åd et kloster" - Philip Larsen, 2009.

16

lørdag, 20. september 2008, 13:24


PCIE 1.0a er IKKE altid bagudkompatibel med PCIE 2.0. PCIE 1.1 er bagudkompatibel, men stadig kun i en sådan grad så det tidl. virker i cirka. 50% af de tilfælde, hvor man prøver.

Og her kommer det an på, om motherboardets BIOS virker sammen med grafikkortets BIOS - forstået i den forstand at der kan opstå mistimings mellem RAM og grafikkort henover PCIE-bussen.

I forhold til kompatabilitetetsproblemet er GeForce 8800GT specielt bygget til, at være bagudkompatibelt, da det udkom på et tidspunkt, hvor ikke mange havde fået PCIE 2.0.

Man kan læse en hel del om dette problem på NVIDIA's forum, som er proppet med indlæg fra folk der har problemer. Der er en tråd på HOL, om det samme emne hér også:

http://www.hardwareonline.dk/traad.aspx?fid=2&tid=452348

Jeg HADER signaturer!

Nyeste Videoer og Trailers

Partner sider
Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.