Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

mandag, 21. juli 2008, 22:23


Som nogle godt ved har jeg for nyligt købt 2 HD4850 som jeg kører med i crossfire.
Jeg kom til at læse i manualen her i går efter jeg har havde nogle overclockning problemer at 2x HD4850 kræver minimum en god 600 watt psu og gerne en bedre.
Jeg har en Silverstone Strider 600 watt til at trække mit system og har jo en pumpe til vandkøling og en masse blæsere plus det løse tilsluttet psu'en.
Har som sådan ikke haft genstarts problemer ved bench eller gaming men kunne det tænkes at min psu er for bette siden at jeg har haft disse problemer?

MSI P67-GD80 - Intel Core I7 2600K - Team Xtreme 2400 MHz 2x2 gb - Sapphire HD5870 1GB - Coolermaster Silent Pro 1000 watt - 2x Samsung F1 750 gb i RAID0

Cooling ---> H2O - Dice - Ln2

2

mandag, 21. juli 2008, 22:33


Du kunne prøve og beskrive de problemer du har oplevet, så vil folk nok nemmere kunne hjælpe dig. Om du os har OC din CPU, præcise problemer ved OC af GFX osv.

|^|Dell Inspiron 6400
|^|Intel Core Duo T2500 ( 2 Ghz )
|^|2 * 1 GB DDR2 533 Mhz - 4,4,4,12
|^|15.4" WSXGA UltraSharp (1680x1050) TrueLife™ - widescreen
|^|ATI Mobility X1400 256mb - 80 GB 5400 rpm


3

mandag, 21. juli 2008, 22:45


Nej det er bare mere fordi at jeg har oplevet at når jeg startet pc'en så siger min lille smarte lcd skærm på bundkortet at den ikke kan finde en eller flere ata drev også kommer jeg ingen vejene. Det var bare mere om det kunne være et strøm problem eller om det bare er dvd drevet som fucker op?
Som sagt kan jeg fint presse systemet i spil og benchmark uden at det lukker ned

MSI P67-GD80 - Intel Core I7 2600K - Team Xtreme 2400 MHz 2x2 gb - Sapphire HD5870 1GB - Coolermaster Silent Pro 1000 watt - 2x Samsung F1 750 gb i RAID0

Cooling ---> H2O - Dice - Ln2

4

mandag, 21. juli 2008, 23:17


Citeret

Oprindeligt indlæg af Rasmus_yamaha
Nej det er bare mere fordi at jeg har oplevet at når jeg startet pc'en så siger min lille smarte lcd skærm på bundkortet at den ikke kan finde en eller flere ata drev også kommer jeg ingen vejene. Det var bare mere om det kunne være et strøm problem eller om det bare er dvd drevet som fucker op?
Som sagt kan jeg fint presse systemet i spil og benchmark uden at det lukker ned


Tror sagtens din psu kan trække det


5

mandag, 21. juli 2008, 23:33


Når systemet tændes trækker det en del watt, og så kan det jo ske at en disk ikke helt får power nok til at spinde op, men jeg ved det ikke.

Jeg har prøvet at have en for lille psu i, og så slukker den under belastning, ingen ustabilitet osv. Så hvis du ikke oplever at den slukker, så burde der være power nok.


Seneste tests og artikler

0

Corsair Graphite 780T Full Tower

Tweak.dk tager i dag et kig på
Læs Mere

0

CM Storm Resonar In-ear Gaming Headset

Hvis du tilbringer megen af di
Læs Mere

1

Xtrfy XG1-R LED mekanisk gamer tastatur

Det kan være svært for produce
Læs Mere

3

Sapphire Radeon R9 290 Tri-X 4 GB

Vi skal i dag se lidt på et Ra
Læs Mere
Seneste nyheder

0

Chivalry annonceret til Playstation 3 og Xbox 360

Torn Banner Studios har netop
Læs Mere

0

Final Fantasy XIII måske på vej til PC

Square Enix har netop tilføjet
Læs Mere

0

ASUS STRIX GeForce GTX 970 billeder

Grafikkortet er monteret med d
Læs Mere

0

MSI GeForce GTX 970 Gaming billeder

Mens vi venter på at NVIDIA fo
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.