Kære gæst, velkommen til Tweak.dk. Hvis dette er dit første besøg her, bør du læse Hjælp. Her forklares i detaljer hvordan denne side fungerer. For at benytte alle funktionerne på denne side, bør du overveje at lade dig registrere. Benyt venligst registreringsformularen for at registrere her eller læs yderligere information om registreringsprocessen. Hvis du allerede er registreret, så log på her.

1

lørdag, 5. juli 2008, 08:20


Hejsa allesammen

Jeg har erhvervet mig en ny comp. Jeg har samlet den og fået installeret windows vista 64bit på (ja jeg ved godt i alle siger vista sutter røv, men jeg måtte prøve det)
Den nye comp består af:

Inno3D 96GT-H5GTCDX, 512MB GDDR3, PCIe
DeZen PSU 500 Watt, TitanPower, 17-19 db
Gigabyte GA-EP35C-DS3R, LGA775
Intel Core 2 Duo E8200, BOX
WD Raptor 360ADFD, 36GB, SATA, 10K
WD Caviar SE16 2500AAKS, 250GB, SATAII (2 i raid)
Corsair Twin3X4096-1333C9DHX, 2x2048MB

Den bliver ved med at lukke ned. Først anklagede den LogitechDesktopMessenger.exe for at være fejlen, så det slettede jeg så, men uden resultat.
Jeg har givet rammene de volt de skal have (default fra bundkortet er 1,5v, ram kræver 1,7v, og det er hvad den er sat til).
Når den har lukket ned og jeg langt om længe får liv i den igen efter en masse bip og sådan, er følgende:

Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Locale ID: 1030

Additional information about the problem:
BCCode: 3b
BCP1: 00000000C0000005
BCP2: FFFFFA6002A5E9E4
BCP3: FFFFFA60070CE050
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_0_6001
Service Pack: 1_0
Product: 256_1

Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\Mini070308-01.dmp
C:\Windows\Temp\WER-21637-0.sysdata.xml
C:\Windows\Temp\WER6F55.tmp.version.txt

Read our privacy statement:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0409

og da den gav logitech skylden fik jeg:

Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: LogitechDesktopMessenger.exe
Application Version: 2.52.21.16
Application Timestamp: 45590e0d
Fault Module Name: kernel32.dll
Fault Module Version: 6.0.6001.18000
Fault Module Timestamp: 4791a81d
Exception Code: e06d7363
Exception Offset: 0002f35f
OS Version: 6.0.6001.2.1.0.256.1
Locale ID: 1030
Additional Information 1: fd00
Additional Information 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
Additional Information 3: fd00
Additional Information 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160

Read our privacy statement:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0409

Men som sagt så er logitech programmet væk, og den gør det stadig.. blå skærm, tømmer rammene og så slukker den ellers og starter selv igen, men står bare og bipper, så for at få den startet igen skal jeg tage strømmen helt fra og sætte det til igen.
Jeg har installeret alle de nyeste drivere som jeg har kunnet finde, da det somme tider er problemet. Dette har heller ikke rigtigt hjulpet mig noget.
Problemet forekommer også for det meste kun et par gange eller 3 hvor den lukker ned og så kører den ellers dagen ud. Så konklusionen må være at når den har været slukket, så fucker den op et par gange (hvilket er VILDT irriterende) og så kører den når man har rodet lidt rundt i bios etc.
Nogen der kender til problemet? og en evt løsning? hehe

pf tak.

"Before you judge a man, walk a mile in his shoes. After that, who cares? He's a mile away and you've got his shoes!"

Dette indlæg er blevet redigeret 2 gange, senest redigeret af "gubbie" (05.07.2008, 08:25)


2

lørdag, 5. juli 2008, 09:25


prøv i første omgang at tjekke rammene, vista har memory error test... eller hvad man kalder det, http://blogs.zdnet.com/Ou/?p=399

asus P8P67 evo
8GB corsair vengeance DDR3 xmp 1600mhz
core i5 2500k @4.3GHZ- arctic freezer 13 pro
samsung 840evo SSD 250GB - samsung f3 1tb.
coolermaster 600m silent pro
msi GTX970 gaming.
Eizo FS2333 23 ips.
steelseries siberia v2-logitech z-2300- creative sb z

3

lørdag, 5. juli 2008, 09:45


og hvordan fungerer det så det test program? jeg synes ikke rigtigt at kunne finde hoved og hale i det... hmm...

"Before you judge a man, walk a mile in his shoes. After that, who cares? He's a mile away and you've got his shoes!"

4

lørdag, 5. juli 2008, 10:40


Citeret

Oprindeligt indlæg af gubbie
og hvordan fungerer det så det test program? jeg synes ikke rigtigt at kunne finde hoved og hale i det... hmm...


det står beskrevet nederst på den side jeg linker til

asus P8P67 evo
8GB corsair vengeance DDR3 xmp 1600mhz
core i5 2500k @4.3GHZ- arctic freezer 13 pro
samsung 840evo SSD 250GB - samsung f3 1tb.
coolermaster 600m silent pro
msi GTX970 gaming.
Eizo FS2333 23 ips.
steelseries siberia v2-logitech z-2300- creative sb z

5

lørdag, 5. juli 2008, 12:07


Citeret

Oprindeligt indlæg af jedimind

Citeret

Oprindeligt indlæg af gubbie
og hvordan fungerer det så det test program? jeg synes ikke rigtigt at kunne finde hoved og hale i det... hmm...


det står beskrevet nederst på den side jeg linker til


du tænker på:

Hit the start button (control-ESC) and type "memory". The new Vista start button will automatically present and highlight "Memory Diagnostics Tool" so you just need to hit ENTER.
It will prompt you to reboot now or run the memory test later.
On the next reboot, the test will automatically run in normal mode twice.
You can use F1 to customize the testing options.
Select "Extended" memory test.
Tab twice to jump to the repeat settings. You can set the number of tests to 0 to have it run indefinitely until you hit the ESC key.
Hit the ESC a few times to break out of the testing cycle and boot Vista.
Find the error report at C:-Windows-System32-LogFiles-MemDiag (replace - with backslash since wordpress refuses to show the backslash character)


well.. det der med at skrive memory? man skal vel have et sted at skrive memory?
det er der kæden hopper af for mig... hehe...

"Before you judge a man, walk a mile in his shoes. After that, who cares? He's a mile away and you've got his shoes!"

6

lørdag, 5. juli 2008, 13:46


Citeret

Oprindeligt indlæg af gubbie

Citeret

Oprindeligt indlæg af jedimind

Citeret

Oprindeligt indlæg af gubbie
og hvordan fungerer det så det test program? jeg synes ikke rigtigt at kunne finde hoved og hale i det... hmm...


det står beskrevet nederst på den side jeg linker til


du tænker på:

Hit the start button (control-ESC) and type "memory". The new Vista start button will automatically present and highlight "Memory Diagnostics Tool" so you just need to hit ENTER.
It will prompt you to reboot now or run the memory test later.
On the next reboot, the test will automatically run in normal mode twice.
You can use F1 to customize the testing options.
Select "Extended" memory test.
Tab twice to jump to the repeat settings. You can set the number of tests to 0 to have it run indefinitely until you hit the ESC key.
Hit the ESC a few times to break out of the testing cycle and boot Vista.
Find the error report at C:-Windows-System32-LogFiles-MemDiag (replace - with backslash since wordpress refuses to show the backslash character)


well.. det der med at skrive memory? man skal vel have et sted at skrive memory?
det er der kæden hopper af for mig... hehe...


http://www.howtogeek.com/howto/windows-v…-vista-run-box/ ... du skal skrive memory i det felt som er vist på det billede på den side jeg linker til.

asus P8P67 evo
8GB corsair vengeance DDR3 xmp 1600mhz
core i5 2500k @4.3GHZ- arctic freezer 13 pro
samsung 840evo SSD 250GB - samsung f3 1tb.
coolermaster 600m silent pro
msi GTX970 gaming.
Eizo FS2333 23 ips.
steelseries siberia v2-logitech z-2300- creative sb z

7

lørdag, 5. juli 2008, 21:56


Citeret

Oprindeligt indlæg af jedimind

Citeret

Oprindeligt indlæg af gubbie

Citeret

Oprindeligt indlæg af jedimind

Citeret

Oprindeligt indlæg af gubbie
og hvordan fungerer det så det test program? jeg synes ikke rigtigt at kunne finde hoved og hale i det... hmm...


det står beskrevet nederst på den side jeg linker til


du tænker på:

Hit the start button (control-ESC) and type "memory". The new Vista start button will automatically present and highlight "Memory Diagnostics Tool" so you just need to hit ENTER.
It will prompt you to reboot now or run the memory test later.
On the next reboot, the test will automatically run in normal mode twice.
You can use F1 to customize the testing options.
Select "Extended" memory test.
Tab twice to jump to the repeat settings. You can set the number of tests to 0 to have it run indefinitely until you hit the ESC key.
Hit the ESC a few times to break out of the testing cycle and boot Vista.
Find the error report at C:-Windows-System32-LogFiles-MemDiag (replace - with backslash since wordpress refuses to show the backslash character)


well.. det der med at skrive memory? man skal vel have et sted at skrive memory?
det er der kæden hopper af for mig... hehe...


http://www.howtogeek.com/howto/windows-v…-vista-run-box/ ... du skal skrive memory i det felt som er vist på det billede på den side jeg linker til.


Så fangede jeg den langt om længe. Har sat den over på classic look, og der er den der ikke denne søgelinie, hvilket gjorde at jeg fattede bjælle af hvor jeg skulle skrive henne. Men det giver mere mening nu. Havde slet ikke tænkt over at det kunne have noget med classic look/new look at gøre... det må jeg prøve. Hvis jeg altså overhovedet kan få den startet op igen nu.
Efter at den har stået og kørt hele eftermiddagen uden at gøre noget gik den så langt om længe ned på samme fejl igen, og nu kan jeg bare ikke få den til at starte... hmmm..
nå, nu må vi se hvad der sker. Jeg vil gøre et forsøg i hvert fald.

For nu vil jeg sige mange tak for hjælpen :)

"Before you judge a man, walk a mile in his shoes. After that, who cares? He's a mile away and you've got his shoes!"

8

lørdag, 5. juli 2008, 23:40


har du tænkt på om du måske skulle gi dem, lidt mere volt når det er 2x2048mb moduler? :roller:




9

søndag, 6. juli 2008, 11:33


Citeret

Oprindeligt indlæg af puma99dk|
har du tænkt på om du måske skulle gi dem, lidt mere volt når det er 2x2048mb moduler? :roller:


Jeg har givet dem op til 0,3v mere end de skal have, og stadig går lortet ned.

Og har nu kørt den memory test, og den siger der ikke er noget galt :S

nogen nye ideer anyone?

"Before you judge a man, walk a mile in his shoes. After that, who cares? He's a mile away and you've got his shoes!"

10

søndag, 6. juli 2008, 15:36


Citeret

Oprindeligt indlæg af gubbie

Citeret

Oprindeligt indlæg af puma99dk|
har du tænkt på om du måske skulle gi dem, lidt mere volt når det er 2x2048mb moduler? :roller:


Jeg har givet dem op til 0,3v mere end de skal have, og stadig går lortet ned.

Og har nu kørt den memory test, og den siger der ikke er noget galt :S

nogen nye ideer anyone?


blir de møj varme, så måske du mangler et air-flow i kabinettet?




Seneste tests og artikler

1

Logitech G402 Hyperion Fury Gaming Mouse

Det er os en stor fornøjelse a
Læs Mere

0

Enermax Hot-swap og Harddisk Enheder

I denne test skal vi ikke kun
Læs Mere

0

be quiet! Straight Power 10 - 600 watt

Du kender garanteret den tyske
Læs Mere

0

ASRock X99 WS

Efter en lille pause fra X99-v
Læs Mere
Seneste nyheder

0

AMD med ny Catalyst 14.9 WHQL driver

AMD har frigivet en ny Catalys
Læs Mere

0

Microsoft har annonceret Windows 10

Microsoft tog de fleste på sen
Læs Mere

3

Buet SD590C LED skærm fra Samsung

Samsung er kommet med deres ny
Læs Mere

1

AMD Tonga får 384 bit hukommelses interface

AMDs kommende Tonga chip får e
Læs Mere
Nyeste Videoer og Trailers

Indsend nyhed
Har du fundet en fed nyhed så indsend den så alle andre på Tweak.dk kan få glæde af den.